Lőn világosság

2023.08.24. 16:43

Lőrinciben kicserélték a leégett trafót

Lőrinciben szerda este leégett egy trafó, a berendezést tegnap már ki is cserélték a szakemberek. Zagyvaszántón és selypen nem emiatt volt áramszünet.

Tari Ottó

A szakemberek az Árpád út és a Táncsics utca kereszteződésében órákon át dolgoztak

Forrás: Tari Ottó/Heves Megyei Hírlap

Lőrinciben szerda este a Táncsics utca és az Árpád út sarkánál lángra kapott egy köztéri nagy méretű trafó. Mint megírtuk, a látványos tűz okai egyelőre nem tisztázottak. Hevesi Katalin, a Heves Vármegyei Katasztrófavédelem sajtóügyeletese közölte:  a helyszínre érkeztek az áramszolgáltató munkatársai és a hatvani hivatásos tűzoltók, akik megfékezték a lángokat. A tűzesetben személyi sérülés nem történt. Csütörtökön a szakemberek órákon át dolgoztak a hiba kijavításán. Úgy észleltük, hogy a teljes berendezést újra cserélték.

Zagyvaszántón és Selyp egy részén is áramszünet volt reggeltől egészen kora délutánig, de ennek oka nem a fenti üzemzavar volt. Az előre jelzett kimaradásra karbantartás miatt volt szükség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában