Kibogozták

2023.09.20. 11:30

Azt a pétervásárai férfit ütötték el az M0-on, akire börtönt kértek bordélyház üzemeltetésért

Gyalogost gázolt az M0-s autóúton, az M1-es autópálya felé egy személyautó, az eset még szeptember 10-én, vasárnap történt. Most a Magyar Nemzet arról értesült, a Kékfény egykori, bűnbe esett riporterét ütötték el, aki pétervásárai származású.

Heol.hu

Az M0-ás autóúton sétálgatott egy pétervásárai férfi

Forrás: bpiautosok.hu

Még januárban számoltunk be arról, hogy a rendőrök Budapesten fogtak el egy pétervásárai, 44 éves férfit, aki készpénzért prostituáltaknak biztosított bérelt ingatlanokat szexmunkára. Az elfogásról videófelvételt is megosztott a hatóság.

Később kiderült, a pétervásárai származású B. B. az állami televízió Kékfény című bűnügyi műsorának riportere volt, aki prostituáltakról is forgatott riportokat.

A napokban portálunkon megírtuk, hogy az M0-áson, a száguldó autók között sétált egy férfi, akiről megtudtuk, hogy ugyancsak pétervásárai kötődésű. Túlélte, azonban kórházba szállították. Eddig tisztázatlan, mit keresett a férfi az M0-ás autóúton. 

Kedden a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség közleményében azt írta, a pétervásárai férfit 18 rendbeli, bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntettével, valamint kábítószer birtoklás vétségével vádolja.

A Magyar Nemzetnek még aznap több forrásból is megerősítették, hogy az M0-ás autóúton balesetet szenvedett pétervásárai férfi az a B. B., akivel szemben kedden emelt vádat a főügyészség. Az a volt riporter, akit saját volt kollégái nevezték meg a botrány kirobbanása után a Kékfényben és határolódtak el tőle és tetteitől.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában