Besétáltak a kapitányságra

2023.10.27. 12:56

Feladták magukat a rendőrségen a hatvani lövöldözők

Az október 13-i hatvani támadás elkövetői önként feladták magukat a rendőrségen.

Heol.hu

A hatvani támadás egyik fegyvere

Forrás: police.hu

Mint ahogy, arról már írtunk a Hatvani Rendőrkapitányság csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság és más bűncselekmények gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen elkövetők ellen, akik október 13-án éjszaka - botokkal, karddal, gumilövedékes és gázriasztó fegyverekkel – egy helyi család lakóházánál megjelenve rátámadtak az ott élőkre. A bántalmazás következtében nyolcan sérültek meg, közülük hárman súlyosan.

A hatvani rendőrök a helyszínen begyűjtött információk alapján, elfogatóparancsot adtak ki a feltételezett elkövetők ellen,  akik október 26-án önként megjelentek a városi rendőrkapitányságon – derült ki a rendőrség közleményéből. 

Valamint azt is megtudhattuk, hogy a nyomozók hét hatvani és egy turai férfit hallgattak ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vételük mellett kezdeményezték letartóztatásuk elrendelését. A részleges beismerő vallomásokból kiderült, hogy az érintett két család között régebb óta húzódó nézeteltérés, pénzügyi elszámolási vita van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában