Összesítő

2023.10.24. 19:00

Kigyulladt a tűzhelyen felejtett étel Gyöngyösön

A lakó eloltotta tűzoltó készülékkel, a tűzoltók pedig elzárták a gázt és az áramot.

Heol.hu

Tűzhelyen felejtették az ételt, kigyulladt

Forrás: Gyöngyösi HTP

A hosszú hétvégén 15 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem Heves vármegyei műveletirányítási központjába. Az 6 tűzesetet és 5 műszaki mentést összesen 14 hivatásos és 1 önkéntes tűzoltóegység kezelte. A beavatkozást igénylő esetek mellett 4 téves jelzés is érkezett az ügyeletre - közölte portálunkkal Nagy Csaba vármegyei katasztrófavédelmi szóvivő. A szóvivő részletesen is felsorolta az eseményeket.

Szombati események

Összeütközött két személyautó a 3204-es mellékúton délelőtt, Gyöngyöshalász és Karácsond között. Az egyik autó az árokban állt meg. Az esetnél a gyöngyösi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat, a balesetnek nem volt sérültje.

Kora este a hatvani hivatásos tűzoltók Hatvanban a Teleki úton, egy köbméteren égő szeméttüzet oltottak el.

Este lesodródott az úttestről, majd átszakította egy családi ház kerítését és az udvarra csapódott egy személyautó Hatvanban, a Boldogi úton. A balesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak, akik áramtalanították a gépkocsit. Az autóban annak vezetője utazott, őt a mentők kórházba szállították.

Egy lakóház tápkábele füstölt este Hatvanban a Mészáros Lázár úton. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították az ingatlant, majd az áramszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig biztosították a helyszínt.

Éjszaka a kéményben lerakódott égéstermék égett egy családi házban, Boldogon, a Kossuth Lajos úton. A tüzet a hatvani hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el, a tűz az épületre nem terjedt át, de a kémény használhatatlanná vált.

Vasárnapi események

Hajnalban egy fa ága a járdára hasadt Kompolton, a Fleischmann utcában. Az ág egy elektromos vezetéket is elszakított. A füzesabonyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a fát, az áramkimaradás egy ingatlant érintett.

Összeütközött két személyautó a 31-es főúton, Heves és Tenk között, a 118-as kilométernél.  A balesethez a füzesabonyi és a hevesi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a mentőkkel közösen kiemeltek egy embert a járműből. A balesetnek egy halálos áldozata és két könnyű sérültje volt.

Este a tűzhelyen maradt étel miatt tűz keletkezett egy társasház lakásában Gyöngyösön, a Pesti úton. A ház lakója egy tűzoltó készülékkel a lángokat eloltotta, a város hivatásos tűzoltói a gázt és az áramot elzárták a házban, a füsttel érintett konyhát pedig átszellőztették.

Éjszaka egy konnektor füstölt egy társasházi lakásban Gyöngyösön a Jószerencsét utcában. A város hivatásos tűzoltói szüntették meg a füstölést, tűz nem keletkezett.

Hétfői események

Öt személyautó rohant egymásba délután az M3-as autópálya 54-es kilométerénél, Hatvan közelében. A hatvani hivatásos tűzoltók áramtalanítottak járművet két, majd biztosították a helyszínt. A balesetben két ember súlyos, kettő pedig könnyű sérüléseket szenvedett.

Kora este Besenyőtelek Honvéd utcájában 5 négyzetméteren száraz fű és növényi hulladék égett, a füzesabonyi hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában