Karambol

2023.10.23. 16:56

Tömegbaleset az M3-as autópályán, 5 autó ütközött

Hatvan közelében lassítja a forgalmat a baleset.

Heol.hu

Összeütközött három személyautó az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Hatvan közelében, az 54. kilométernél hétfőn délután - adta hírül honlapján a vármegyei katasztrófavédelem. A műszaki mentést végző hatvani hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik járművet. A mentők is megérkeztek a baleset helyszínére, ahol forgalmi akadályra kell számítani.

Szabó Boglárka vármegyei rendőrségi sajtóreferens arról számolt be, hogy a balesetben öt autó is érintett volt. Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa arról tájékoztatott, hogy a helyszínre érkező mentők 4 könnyebb sérültet szállítottak kórházba.

Az Útinform pedig arról írt, hogy az 54-es kilométernél sávzárásra, és ebből fakadóan pár kilométeres torlódásra készüljenek az arra haladók. Aki teheti, az 59-es és az 55-ös csomópontok között, a 3-as főúton, a településen keresztül kerüljön.

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: Shutterstock)
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában