Segítség

2023.11.07. 13:00

A 25-ös főúti halálos baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Október 31-én Eger és Kerecsend között halálos baleset történt. A rendőrség ennek kapcsán kér segítséget.

Heol.hu

Szörnyethalt a sofőr a balesetben a 25-ösön

Forrás: tenyek.hu

Az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen - írja a police.hu.

A nyomozás eddigi adatai alapján 2023. október 31-én 11 óra 45 perckor két személyautó ütközött össze frontálisan a 25-ös számú főút 5-ös kilométerében Eger és Kerecsend között. A baleset következtében az egyik jármű vezetője a helyszínen életét vesztette, a másik sofőrt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállította.

A rendőrség kéri, hogy aki a baleset szemtanúja volt, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában