Halál kanyar

2023.11.02. 12:54

3 gyermek maradt árván a 25-ös főúton történt borzalmas tragédia után

Egy 39 éves sofőr vesztette életét Kerecsend és Eger között. Sándort rengetegen gyászolják, köztük három gyermeke.

Heol.hu

Szörnyethalt a sofőr a balesetben

Forrás: Tények.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos baleset történt Kerecsend és Eger között a 25-ös főúton október 31-én kora délután. A vétlen autós fékezett az ütközés előtt, de már nem tudta elkerülni azt

Mint azt a Bors írja, a tragédiát egy Eger felé közlekedő Renault Thália okozta, amely egy jobbos kanyarban átsodródott a szemközti sávba, ahol egy frissen vásárolt Renault Lagunával ütközött. A Thália középkorú vezetője a helyszínen életét vesztette. Sanyit minden ismerőse és családtagja gyászolja. A férfi három gyermeket hagyott árván.

A helyiek már csak "halál kanyar"-ként emlegetik azt az útszakaszt, ahol a tragédia történt. Elmondások szerint nagyon sok baleset történt ugyanitt, mivel az autósok nem tartják be a sebességkorlátozást. Ez az út arról híres, hogy ha vizes, legyen akármilyen gumi az autón, csúszik. Nagyon sok az emelkedő, a lejtők pedig tele vannak kanyarokkal. Ha megcsúszol, nem tudsz már mit csinálni sajnos. Minden nap itt közlekedek, nagyon óvatosan és odafigyelve. Mégis mindig bennem van a félelem, mert előznek, gyorsan vezetnek, hiába van kint a 70-es tábla – mondta el a Borsnak a véleményét Máté.

Az egyik rokontól azt is megtudta a hírpotál, hogy a 39 éves Sanyi három tizenéves gyermeket is árván hagyott. A gyerekek édesanyja még csecsemő korukban hunyt el.

– Hihetetlen, hogy ilyesmi megtörtént, pont mindenszentek napja előtt. Amikor felhívtak telefonon, fel sem bírtam fogni, mit hallok. Sajnos tisztában kell lennünk azzal, hogy a bajnak elég egy pillanat. A három gyerek viszont most anya és apa nélkül maradt. Sanyi nekik élt, mindent próbált megadni nekik. Nem tudom, hogyan fogják feldolgozni a gyerekek ezt a veszteséget – árulta el a Borsnak a család egy közeli barátja.

Hozzátették, a vétlen sofőrt szintén kórházba kellett szállítani, ő éppen az új autóját próbálta volna ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában