Tömegbaleset

2023.11.26. 07:50

Durván összetörtek az M3-as tömegkarambolban az autók + fotók

Hajnali 4 óra után fejezte a rendőrség a helyszínelést az M3-as autópályán, Nagyfüged közelében, ahol súlyos baleset történt szombat este.

Heol.hu

Több autó is érintett volt az M3-ason történt balesetben

Forrás: Ládi László/Heves Megyei Hírlap

Zavartalan a forgalom az M3-ason történt tömegkarambol helyszínén. A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért. Ezt már csak vasárnap hajnalban, egészen pontosan 4.46-kor írhatta honlapján a rendőrség, éjjel ugyanis, ahogy azt megírtuk lezárták az autópályát.

Tömegbaleset az M3-ason.
Forrás: Ládi László/Heves Megyei Hírlap

Ahogy arról portálunkon már hírt adtunk, hat személyautó, egy furgon és egy kisbusz karambolozott az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Nagyfüged közelében szombaton este 21.30 körül. Hamar jött a hír a pálya ezen szakaszának lezárásáról. Bár a rendőrök kerülőutat javasoltak, az éjjeli óra ellenére alakult némi torlódás is a pályán emiatt.

Műszaki mentés céljából a gyöngyösi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére. Az egységek áramtalanítottak három gépkocsit. A baleset helyszínére a társhatóságok is kiérkeztek. Az érintett sztrádaszakaszt teljes szélességében lezárták. A rendőrség egészen a hajnali órákig helyszínelt.

A balesetek elkerülése érdekében fontos, hogy mindenki alkalmazkodjon a megváltozott körülményekhez és az időjárási-, látási- és útviszonyokat figyelembe véve, körültekintően vegyenek részt a forgalomban.

A baleset helyszínén több fotó is készült az összetört járművekről:

Forrás: Ládi László/Heves Megyei Hírlap
Forrás: Ládi László/Heves Megyei Hírlap

 

Forrás: Ládi László/Heves Megyei Hírlap

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában