Baleset

2023.11.25. 23:43

Teljes szélességében lezárták az M3-ast

A Ludas közelében történt tömegkarambol miatt nem lehet közlekedni a pálya Budapest irányába vezető oldalán.

Hét autó ütközött az M3-ason.

Forrás: Shutterstock

23.53:

Hat személyautó, egy furgon és egy kisbusz karambolozott az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Nagyfüged közelében. Műszaki mentés céljából a gyöngyösi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére. Az egységek áramtalanítottak három gépkocsit. A baleset helyszínére a társhatóságok is kiérkeztek. Az érintett sztrádaszakaszt teljes szélességében lezárták, közölte a katasztrófavédelem nem sokkal szombat éjfél előtt.

 

Korábban írtuk:

Közlekedési baleset történt az M3-as autópálya Budapest irányába vezető oldalának 90-es kilométerében - Ludas közelében - 2023. november 25-én 21 óra 30 perc körül. A helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, közölte a rendőrség honlapján szombaton éjszaka.

Korábban megírtuk, hogy a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint 7 személygépkocsi ütközött az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Karácsond, Ludas közelében. Műszaki mentés céljából a gyöngyösi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére. 

Kérik a járművezetőket, hogy a további balesetek elkerülése érdekében fokozott figyelemmel és türelemmel vezessenek! Kerülni a 3-as főúton lehet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában