Heol.hu podcast

2023.11.20. 12:01

Eldurvult a buli Egerben, szemtanúkat keres a rendőrség

Verekedés bontakozott ki szombat hajnalban az egyik egri szórakozóhelyen. Az egyik verekedőt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, derül ki legújabb podcastunkból.

Guti Rita

Friss

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. november 20-án rendőrségi felhívást tett közzé, melyben tudatta, hogy a  10000/288/2023 bűnügyi számon életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást folytat. Az eljárást folytató rendőri szerv a kiadott felhívást visszavonta, tudatták portálunkkal kedden délelőtt.

Korábban írtuk

– Életveszélyt okozó testi sértés miatt indult nyomozás a szombat hajnalban, az egyik egri szórakozóhelyen történt veredkedés miatt  ismeretlen tettes ellen – mondta el Soltész Bálint vármegyei rendőrségi sajtószóvivő szokásos heti rendőrségi podcastunkban. A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívást is közzétett, hogy keresik a verekedés másik résztvevőjét.

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, fogalmaznak a felhívásban.

A nyomozás eddigi adatai alapján 2023. november 18-án hajnalban, Egerben, a Mátyás Király út végén található szórakozóhelyen két férfi szóváltást követően kölcsönösen bántalmazta egymást, melynek következtében az egyikük súlyosan megsérült.  Az elkövető beazonosítása folyamatban van.

A rendőrség kéri, hogy aki az eset szemtanúja volt, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon.

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában