Bűncselekmény

2023.11.07. 21:20

Megrökönyödtek a makláriak a mise kezdés előtt

Úgy tűnik, semmi sem volt szent annak az egri férfinak, aki a maklári templomban tette "tiszteletét".

Heol.hu

A maklári templom

Forrás: Google térkép

Eseménydúsan indult a makláriak napja november 5-én - adta hírül a rendőrség. 

Mint írják, egy egri férfi bement délelőtt a templomba, ahol éppen a mise kezdetére vártak az emberek, kiszemelte magának egy helyi lakos pénztárcáját és telefonját, majd ellopta őket. Mielőtt távozott volna, a persely körül kezdett gyanúsan viselkedni, amire már felfigyeltek az ott tartózkodók, és a sértett is észrevette a mobilját az idegennél. A lakosok nem hagyták elmenekülni, visszatartották, míg a szabadnapos helyi körzeti megbízott oda nem ért, aki azonnal felismerte a férfit.

Kiemelték, az adatgyűjtéskor kiderült az is, hogy S. P. aznap délelőtt több bűncselekményt is elkövetett Makláron. Betörte egy parkoló autó ablakát, és szerszámgépeket vett ki belőle, majd azokat a korábban ellopott kerékpárral elvitte.

Az Egri Rendőrkapitányság lopás bűncselekmény miatt indított eljárást a 25 éves férfi ellen, akit őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgattak ki, továbbá kezdeményezték letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában