Baleset baleset hátán

2023.11.17. 20:05

Teljes volt a káosz az utakon Eger környékén az eső miatt + videó

Több baleset is történt szűkebb hazánkban az esős időjárás miatt csütörtökön.

Heol.hu

Eger és Egerszalók között egy nő sérült meg a balesetben

Forrás: Agria TV/Facebook

Szinte egész pénteken esős időjárás volt Heves vármegyében, ez pedig igencsak megnehezítette az autósok dolgát az utakon. Szűkebb hazánkban néhány óra leforgása alatt több baleset történt, amelyekről portálunkon is hírt adtunk.

Korán reggel egy személyautó megcsúszott és ütközött egy furgonnal egy jobbos kanyarban Eger és Szarvaskő között a 25-ös főúton. A kocsiban összesen 3 ember utazott, a személykocsi vezetőjét a tűzoltók vágták ki, de ő is könnyű sérüléssel megúszta a balesetet.

Nem sokkal később átsodródott egy Ford egy jobbos kanyarban és egy szemből érkező kocsival ütközött Eger és Egerszalók között a 2-es úton. A balesetet okozó nőt könnyű sérüléssel kórházba szállították. A Tények pénteki riportjából kiderült, hogy a balesetet okozó autón még nyári gumi volt.

Már a kora délutáni órákban árokba csúszott egy autó a 25-ös főút, 5-ös kilométerszelvényénél, Demjénnél. Lázár Levente vármegyei rendőrségi sajtóreferens tájékoztatása szerint a balesetben négyen sérültek meg. Információink szerint őket könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

Pár perccel ezt követően összeütközött három személyautó az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kerekharaszt közelében, az 50. kilométernél. Lázár Levente vármegyei rendőrségi sajtóreferens arról számolt be, hogy a balesetben senki nem sérült meg.

Árokba csapódott egy személyautó az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Kál közelében is. Ebben a balesetben sem sérült meg senki.

Egerben, a Rákóczi úton is közlekedési baleset történt. Lázár Levente tájékoztatása szerint két autó ütközött össze. A balesetben senki nem sérült meg és rendőri intézkedésre sem volt szükség.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában