Bűnügy

2023.12.07. 13:09

A zsaruk ébresztették a lőrinci drogdílert

A biznisz nem állhat le Miklós napkor sem.

Heol.hu

A lőrinci S. Krisztián otthonában várta a Mikulást, már csak azért is, mert új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt elrendelt bűnügyi felügyelete erre kötelezte - tájékoztatott Soltész Bálint vármegyei rendőrségi sajtószóvivő csütörtökön.

Annak ellenére, hogy bűnös tettei következményeként számíthatott rá, mégis meglepetésként érte, hogy nem a piros ruhás, hanem a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály kék ruhásai ébresztették december 6-án.

Tették ezt azért, mivel a bűnügyi felügyelete ellenére továbbra is új pszichoaktív anyaggal dílerkedett a településen. A férfi két segítője, akik futárként kiszállították a megrendelőknek a kábító hatású szert, nem pénz kaptak a munkájukért, hanem ők maguk is fogyaszthattak a szerből.

Mindhárom férfi ellen eljárás indult a Hatvani Rendőrkapitányságon, S. Krisztiánt őrizetbe is vette a nyomozó hatóság és kezdeményezte letartóztatását.

Az elkövetkező napokban, hetekben további dílerek is számíthatnak a nyomozók váratlan érkezésére.

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában