Ki látta?

2024.01.25. 13:19

Ezt a férfit keresik a füzesabonyi rendőrök + fotó - frissítve

A füzesabonyi rendőrök elfogatóparancs alapján keresik a képen látható férfit.

Heol.hu

Friss:

Az eljárást folytató rendőri szerv a kiadott felhívást visszavonta - közölte portálunkkal Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő.

Korábban írtuk:

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság eljárást folytat több rendbeli lopás bűncselekmény elkövetése miatt egy férfi ellen - adta hírül portálunknak Soltész Bálint, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A gyanú szerint a férfi a számára elrendelt bűnügyi felügyelet szabályait megszegve újabb vagyon elleni bűncselekményt követett el, majd ismeretlen helyre távozott, ezért ellene elfogatóparancsot adtak ki.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Füzesabonyi Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shuttertock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában