Tárgyalás

2024.02.06. 08:05

Egyik vádlott sem érzi felelősnek magát a meghalt csányi kislány ügyében

Hétfőn volt az előkészítő ülés a csányi mászókabalesetben elhunyt kislány ügyében. A két vádlott közül egyik sem ismerte el, hogy felelőssége lenne a szerencsétlenségben. A édesapát sokkolta, hogy nem érzik magukat felelősnek.

Heol.hu

A vádlottak nem ismerték el, hogy felelősek lettek volna a kislány haláláért

Forrás: tenyek.hu

Mint korábban több alkalommal is írtunk róla, belehalt a fejsérülésébe egy hatéves kislány, miután rádőlt egy óvodai mászóka Csányban. Gondatlan veszélyetetéssel vádolják az óvodavezetőt és a volt polgármestert, akik azonban azt mondták a hétfői előkészítő ülésen, hogy nem érzik felelősnek magukat a tragédia miatt. Az ügyészség szerint viszont már évekkel a baleset előtt tudtak róla, hogy a mászóka balesetveszélyes, mégis hagyták játszani rajta a gyerekeket.

A Tények értesülései szerint másfél év felfüggesztett fogházbüntetést és pénzbírságot kaphattak volna, ha beismerik bűnösségüket. Ők azonban nem ismerték el. Ez sokkolta a megtört édesapát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában