Elfogatóparancs

2024.02.14. 16:39

Rózsaszentmártoni halálos ölelés: elmaradt a tárgyalás, körözték a férfit

Elfogató parancsot adott ki a gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolt férfi ellen kedden az Egri Törvényszék – erősítette meg a hírt portálunk kérdésére a törvényszék sajtóosztálya. A férfi büntetőperében február 13-án tartottak volna előkészítő ülést, ám azon a terhelt nem jelent meg.

Sike Sándor

Az elmúlt év nyarán adta hírül portálunk, hogy belehalt az ölelésbe egy férfi Rózsaszentmártonban, mivel az ismerőse  ellökte magától, ő pedig beverte a fejét a betonba. A sértettet ugyan kórházba szállították koponyatöréssel, de olyan súlyosan sérült volt, hogy később meghalt. Július végi cikkünkben azt írtuk, hogy együtt ittak és mindkette részegek voltak, ami ahhoz vezetett, hogy összevesztek. Amikor az áldozat ki akart békülni, ölelésre emelte karjait, ekkor történt a végzetes taszítás.

A gyöngyösi születésű vádlott ellen kiadott elfogatóparancsot az Egri Törvényszék adta ki, s a körözési eljárást lefolytató szerv a Hatvani Rendőrkapitányság – derült ki a Police.hu oldalán közzétett adatokból.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában