Bűnügy

2024.04.08. 15:09

Bűnszövetségben árulták a drogot Hevesben

Az egri nyomozók hat gyanúsítottat vettek őrizetbe.

Heol.hu

Kábítószergyanús tablettákat is találtak a rendőrök

Forrás: police.hu

Az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály, illetve a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen 2024. április 5-én tartottak kutatást öt egri és egy andornaktályai lakos otthonában, mivel információk szerint kábítószert árultak - tájékoztatta portálunkat hétfőn Lázár Levente vármegyei rendőrségi sajtóreferens.

A rendőrök a hat elkövetőt őrizetbe vették, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket. A lakásukban kábítószergyanús tablettákat, zöld növényi származékot, fehér port, illetve a terjesztéshez szükséges csomagolópapírt és mérlegeket találtak. Lefoglaltak két autót, egy motort, egy gáz-riasztó fegyvert, valamint készpénzt is.

A nyomozó hatóság kezdeményezte a gyanúsítottak letartóztatását, melyet a bíróság április 7-én elrendelt. Bűnszövetségeben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett miatt indult eljárás ellenük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában