Tragédia

2024.04.21. 17:25

Elfogatóparancsot adtak ki a horrorbaleset okozója ellen

Egy Hevesre tartó édesanya vesztette életét a balesetben. Elfogatóparancsot adtak ki a cserbenhagyó sofőr ellen.

Heol.hu

Mint korábban írtuk, csütörtök este egy terepjáró letarolta az autót, amiben az anyuka utazott párjával, két kislány maradt árván. A baleset okozója elmenekült a helyszínről. A 49 éves nő párjával Keszthelyről tartott Hevesre a nagyszülőkhöz, amikor a tragédia történt. Elfogatóparancsot adtak ki a balesetező sofőr ellen.

A  Ferihegyi úti horrorbalesetben egy édesanya vesztette életét, a baleset okozója ellen elfogatóparancsot adtak ki
A  Ferihegyi úti horrorbalesetben egy édesanya vesztette életét, a baleset okozója ellen elfogatóparancsot adtak ki
Forrás: Shutterstock

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya büntetőeljárást folytat az április 18-án 22 óra körül a Budapest XVIII. kerületében, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utca magasságában történt, két ember halálával végződő közúti közlekedési baleset ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint a repülőtér irányából a város felé tartó Volkswagen Touareget Iavorschi Nicolai 21 éves moldovai állampolgár vezette, áttért a szemközti sávba, ahol két másik  autóval  ütközött. Az egyik autóban ketten meghaltak, a másikban ketten megsérültek. Az okozó jármű vezetője és utasai a baleset után elmenekültek - írta a police.hu.

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt közlekedési baleset feltételezett okozója ellen. A BRFK azonosította a Volkswagen Touareg vezetőjét, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A rendőrség elfogatóparancsot adott ki Iavorschi Nicolai ellen, feltételezhetően ő okozta a Ferihegyi úton történt halálos közúti balesetett
A rendőrség elfogatóparancsot adott ki Iavorschi Nicolai ellen, feltételezhetően ő okozta a Ferihegyi úton történt halálos közúti balesetett
Forrás: Police.hu

A szintén elmenekülő utasokat is körözik.

A BRFK Bűnügyi Főosztálya az üggyel összefüggésben pedig embercsempészés miatt indított büntetőeljárást.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a keresett férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában