Tragédia

2024.04.02. 19:10

Ez okozhatta a motoros tragédiáját Egerben + videó

Egy személyvonat elgázolt egy motorost húsvéthétfőn Egerben. A Tények riportjából kiderült, miért történhetett meg a tragédia.

Heol.hu

Halálos baleset történt húsvét hétfőjén Egerben

Forrás: V. Á.

Mint arról portálunkon is hírt adtunk, halálos baleset történt húsvéthétfőn Egerben: egy személyvonat elgázolt egy motorost a Homok utcai vasúti átjáróban.

A tragikus esettel a Tények is foglalkozott keddi riportjában. Mint kiderült, a 43 éves férfinak, aki a gázolás következtében a helyszínen az életét vesztette, a szemébe sütött a nap. A helyiek szerint azért történt a baleset, mert a férfit elvakította a napsütés és nem vette észre, hogy a jelzőlámpák pirosat mutatnak. A motoros későn kezdett fékezni, a motor eleje pedig belógott a sínekre, ekkor sodorta el a vonat. Az életét már nem tudták megmenteni.

Váczi Viktor, a MÁV helyettes sajtószóvivője a Tényeknek megerősítette: a halálos baleset idején a vasúti átjárónál a fénysorompó jól működött, piros jelzést adott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában