Halálos baleset

2024.04.01. 16:55

Halálos baleset: motorost gázolt a vonat Egerben

Halálos baleset történt húsvéthétfőn Egerben. Egy személyvonat elgázolt egy motorost Egerben.

Heol.hu

Halálos baleset történt húsvét hétfőjén Egerben

Forrás: Agria TV

Frissítés 18.15

A helyszíni beszámoló szerint egy 43 éves férfi,  aki napi rendszerességgel járt arra, a robogóval Eger felé ment, de csak az utolsó pillanatban érzékelte a vonatot, fékezett, de nem tudott megállni. A közelben lakók, és ott tartózkodók csattanást hallottak, odasiettek, de már nem tudtak segíteni a férfin.

Frissítés: 16.55

Lázár Levente vármegyei rendőrségi sajtóreferens arról adott tájékoztatást portálunknak, hogy a helyszínelés idejére lezárták a Homok utcai átjárót. A baleset körülményeit az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Úgy tudjuk, az áldozat egy 40 év körüli férfi, aki feltehetően nem vette észre az átjárónál villogó tilos jelzést, a vonat pedig már nem tudott lassítani, ezért történt a tragédia. A vonaton egyébként többen is utaztak információink szerint, de senki nem sérült meg.

Forrás: V. Á.

 

Korábban írtuk:

Az Egerből Szilvásváradra 16 óra 2 perckor elindult személyvonat Eger és Eger-Felnémet állomások között egy fénysorompós vasúti átjáróban - mely tilos jelzést mutatott -, elgázolt egy motorkerékpárost - adta hírül az Mávinform hétfőn délután. Mint írták, a helyszínelés ideje alatt nem közlekedhetnek a vonatok. Az utasok a VOLÁN menetrendszerinti járatain utazhatnak, melyeken elfogadják a vasúti menetjegyeket és bérleteket 16.15-től 19 óráig.

Halálos baleset: motorost gázolt a vonat Egerben
Halálos baleset: motorost gázolt a vonat Egerben 
Forrás: Agria TV

Az Agria TV arról számolt be, hogy a balesetben a motoros életét vesztette.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában