Lopás

2024.04.03. 14:25

Fiatalok törtek be egy egri étterembe, elkapták őket

Többrendbeli lopás miatt indult eljárás két őrizetbe vett fiú ellen. A fiatalok biztosan nem éhesen törtek be az az egri étterembe, hiszen a rendőrségtől kapott információk szerint onnan egy laptopot vittek magukkal.

Heol.hu

Az Egri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya 2024. április 2-án reggel vett őrizetbe egy helyi és egy kerecsendi fiatalt, akik ellen többrendbeli lopás bűntett miatt indult eljárás - közölte Lázár Levente rendőrségi sajtóreferens. Előző nap fiatalkorúak törtek be egy egri étterembe, és egy másikba is próbálkoztak, de nem jártak sikerrel.

Thief, laptop, betörő, tolvaj
Fiatalkorúak törtek be egy egri étterembe, laptopot vittek magukkal
Fiatalkorúak törtek be egy egri étterembe, laptopot vittek magukkal (Illusztráció)
Forrás: GettyImages

- A 16 és 17 éves fiút azzal gyanúsítják a nyomozók, hogy április 1-én este betörtek egy egri étterembe, és onnan egy laptopot vittek magukkal, majd pár órával később egy másik étterembe is megpróbáltak bejutni, de sikertelenül - fogalmazott a sajtóreferens.

Hozzátette, a helyi körzeti megbízottak két órán belül Egerben fogták el őket, gyanúsítotti kihallgatásukon beismerő vallomást tettek. Továbbá kiderült, hogy több vagyon elleni bűncselekményt is elkövettek az elmúlt hónapokban.

A nyomozók kezdeményezték a két fiatal letartóztatását, illetve a betörés  miatt egy 16 éves verpeléti fiút is gyanúsítottként hallgattak ki - közölte Lázár Levente.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában