Ellenőrzés

2024.04.03. 19:50

Ittas vezetőket szűrtek ki a rendőrök húsvétkor

Több esetben is intézkedniük kellett a rendőröknek a húsvéti hosszú hétvégén Hevesben. Ittas vezetők ellen is intézkedtek az egyenruhások.

Heol.hu

A húsvéti hosszú hétvégén vármegyénk közútjain a rendőrök 6 ittas vezetőt szűrtek ki, illetve további 50 fővel szemben intézkedtek a biztonsági öv használatának hiánya miatt - írta közösségi oldalán a Heves vármegyei rendőrség.

HMM_0030
Ittas vezetőket is kiszűrtek a rendőrök a húsvéti hétvégén
Ittas vezetőket is kiszűrtek a rendőrök a húsvéti hétvégén (Illusztráció)
Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Vármegyénk közlekedésbiztonsági helyzetének javítása, a balesetek megelőzése érdekében a rendőrség felhívja a figyelmet az alábbiakra:

  • A járművek sebességét minden esetben az adott út-, időjárási, látási és forgalmi viszonyoknak megfelelően kell megválasztani!
  • Az ittas járművezetés továbbra is tilos és életveszélyes!
  • Gépjárművet vezetve, vagy abban utasként elöl vagy hátul tartózkodva, lakott területen kívül és belül egyaránt kötelező a biztonsági öv használata! Erre azért van szükség, mert egy baleset során ez az eszköz képes arra, hogy az esetlegesen bekövetkező sérülések súlyossági fokát enyhítse.

Gyöngyösön nagypénteken ittas sofőröket és tolvajokat is fogtak a városrendészek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában