Speedmarathon

2024.04.05. 07:50

Olvasóink dönthetik el: hol mérjenek sebességet a rendőrök Hevesben?

Idén is elindul a Speedmarathon! A rendőrség arra kéri a lakosokat, hogy javasoljanak helyszíneket, ahol az egyenruhások 24 órás sebesség-ellenőrzést tartanak majd április 19-én.

Heol.hu

Idén is elindul a Speedmarathon

Forrás: Tóth Balázs/Heves Megyei Hírlap

Az egész Európát érintő sebességellenőrzési kampányhoz kapcsolódva a magyar rendőrség is Speedmarathont tart idén április 19-én 6 és április 20-án 6 óra között – számol be a Police.hu. Mint írják: a program során valamennyi sebességmérő eszközt bevetve próbálják visszaszorítani a gyorshajtást.  

Kiemelték továbbá azt is, hogy a korábbi évek tapasztalatai azt mutatják: az akció napján az ellenőrzött járművezetők 95 százaléka az előírásoknak megfelelően választotta meg a sebességét.

A korábbi évek gyakorlatához hasonlóan az ellenőrzési helyek kijelölése során a lakosság véleményét is szeretnék figyelembe venni, ezért idén is várják a javaslatokat arra vonatkozóan, hogy hol legyenek sebesség-ellenőrzési pontok.

A javaslatokat április 8-án 12 óráig várják a [email protected] e-mail címre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában