Szakmai nap

2024.05.29. 16:16

Sajtóreferensek, sajtószóvivők szakmáztak az egri börtönben

Az értekezletet követően lehetőség nyílt egy intézetbejárásra.

Molnár Helga

A szakmai értekezlet résztvevői

Forrás: bv.gov.hu

A IV. Agglomerációs Központ sajtóreferensei, valamint a helyi társ rendvédelmi szervek sajtószóvivői május 16-án a Heves Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetben tartották negyedéves szakmai értekezletüket – írja a bv intézet.

A szakmai napot Molnár Tamás bv. alezredes, parancsnok nyitotta meg, ahol rövid áttekintést adott az IV. Agglomeráció, valamint az intézet működéséről. Majd a meghívott társ rendvédelmi szervek sajtószóvivői, a Heves Vármegyei Rendőr Főkapitányság részéről Soltész Bálint r. alezredes, valamint a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság részéről Nagy Csaba tű. százados mutatta be szervezetük kommunikációs tevékenységét. Ezt követően a szakterületet érintő fontosabb aktualitások, problémáinak megbeszélése mellett az agglomeráción belüli szakmai kapcsolatok erősítéséről is konzultáltak. A hatékony és egységes együttműködés a jövőbeni cél az agglomerációs szakemberek között.

Az értekezletet követően lehetőség nyílt egy intézetbejárásra. A szakmai beszélgetéssel záruló munkaebéd után, a találkozó végén közös igényként fogalmazódott meg a mostanihoz hasonló értekezletek, szakmai programok szervezése. A szakmai nap eredményesen zárult, a kollégák sok hasznos tapasztalattal térhettek vissza intézetükbe.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!