gyöngyös

2018.05.18. 09:50

Súlyos baleset: megdöbbentő részleteket tudtunk meg – Videóval

Frontálisan összeütközött két személyautó pénteken délelőtt Gyöngyösön, a Baross Gábor utcában. Hat ember megsérült.

Heol

13:19

A helyszínelés és a műszaki mentés 12 óra 10 perckor befejeződött, zavartalanul halad a forgalom.

9:43

Legfrissebb információink szerint a balesetben hat ember sérült meg, közülük két gyermek. Négyen könnyű sérüléseket szenvedtek, őket a hatvani kórházba szállították, a két gyermek súlyosan, egyikük életveszélyesen megsérült. Mentőhelikopter szállította kórházba őket.

Az egyik autó sofőrjének nem volt érvényes jogsija, a másik vezető ittasan vezetett

Lapunk úgy tudja, az egyik jármű a belváros felől érkezett, vélhetően a megengedett sebességet túllépve, ráadásul a vezetőjének nem volt érvényes vezetői engedélye. A belváros felé haladt egy másik autó, vélhetően nem adott elsőbbséget, ezért összeütközött a két kocsi. A vétkes járműben a gyerekek nem voltak bekötve, egyikük kiesett a kocsiból. A sofőr, az apa, esetében alkalmazott alkoholteszt pozitív eredményt mutatott.

Mindkét autó az árokba kötött ki Forrás: HMH | Fotós: Czímer Tamás

8:30

Lázár Levente megyei rendőrségi sajtóreferens a heol.hu érdeklődésére elmondta: a baleset reggel hét óra körül történt. A két jármű frontálisan ütközött egymással.

A balesetben az elsődleges információk szerint négy ember sérült meg, közülük kettő gyermek. Utóbbiakhoz két mentőhelikoptert küldtek a helyszínre.

A helyszínelést teljes útlezárás mellett végzik a gyöngyösi rendőrök.

8:00

Két személygépkocsi karambolozott Gyöngyösön, a Baross Gábor utcában pénteken délelőtt. Az ütközés következtében mindkét autó az út melletti árokba csapódott – tájékoztatott a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Közölték: a gyöngyösi hivatásos tűzoltók már végzik a műszaki mentést. A baleset sérültjeiért két mentőhelikopter érkezik, az utcát lezárták.

Kezdőképünk: Ládi László

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában