boconád

2018.03.25. 17:47

Megújult intézmények várják majd a pácienseket

Jól haladnak, bár az elhúzódó téli időjárás megnehezítette a munkákat az egészségügyi alapellátás fejlesztésében Boconádon.

Berecz R.

A kivitelező cég munkatársai még dolgoznak az épületen Fotó: B. D.

A polgármester portálunknak ­elmondta, jelenleg­ hatvanszázalékos az épület­együttesük felújítása, reményeik szerint két héten belül befejezik azt. Kis István felidézte, korábban Boconád is forrást nyert egészségügyi szolgáltatóépületeik rekonstrukciójára, összesen több mint ötvenmillió forintot. Hozzátette, szerették volna, ha a védőnői szolgálat és a háziorvosi rendelés a beruházást követően egy épületen belül működött volna, ám az előírások miatt sajnos erre nem volt lehetőség.

A kivitelező cég munkatársai még dolgoznak az épületen Fotó: B. D.

Így továbbra is külön helyen, de megújult intézmények várják majd a pácienseket. A faluvezető arról szólt, a felújítással megoldódott az elavult fűtésrendszer problémája is a Szabadság téri ingatlanban, amelyet kívül-belül korszerűbbé varázsolnak. Már elkészült a homlokzati szigetelés, a villamossági rendszer felújítása, s jól haladnak a szakemberek a burkolással is. A védőnői szolgálat helyén szintén modern körülmények várják a helyieket.

Címkék#Boconád

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában