szavazási eredmény

2018.04.30. 11:18

Inkább mást választunk az Egri Csillag Weekend helyett

Címkék#egér

A szavazók nagy többsége még csak nem is tudott a hosszú hétvégén rendezett eseményről.

HEOL

Remek borokkal is várják a vendégeket Fotó: Huszár Márk

Mint ismert, a hosszú hétvégén többek között az Egri Csillag Weekend elnevezésű rendezvényre is kilátogathatnak azok, akik kedvelik a borokat, és a finom ételeket.

Adódott a kérdés: olvasóinkat vajon mennyire mozgatja meg az esemény, részt vesznek-e rajta? Az eredmény némileg meglepetés, hiszen a szavazók nagy többsége, egészen pontosan 47%-a még csak nem is hallott az eseményről. Szintén a nem túl lelkesek táborát erősíti az a 28%, amely arra az opcióra szavazott, hogy biztosan nem vesz részt a programokon, lévén nem kedveli ezt az eseményt.

Akadtak azért olyanok is, akik előzetesen is érdeklődést mutattak az Egri Csillag Weekend iránt: 18% választotta azt az opciót, hogy ha lesz elég ideje, egy napra kinéz a programokra, 7%-nyian pedig semmiképp nem hagyták ki volna az eseményt.

Remek borokkal is várják a vendégeket Fotó: Huszár Márk

Mindenesetre azok, akik eddig a „pesszimistákat” erősítették szavazatukkal, még változtathatnak álláspontjukon, a szervezők ugyanis még hétfőn és május 1-jén is várják a látogatókat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában