eger

2018.05.18. 17:07

Boszorkány érkezett a megyeszékhelyre

Kisegér Fesztivált rendeznek Egerben.

E. B.

Habis László polgármestert is megajándékozta a boszorkány azon az Érsekkertben rendezett sajtótájékoztatón, melyen az Egri Kulturális és Művészeti Központ (EKMK) bemutatta a gyermeknaphoz kapcsolódó programsorozatát, mely a keresztségben a Kisegér Fesztivál nevet kapta. A keresztanya – Kiss Renáta, az intézmény igazgatója – mutatta be a május 26. és június 3. között megrendezendő, a várost gyermekmosollyal megtöltő eseményfolyamot, melyet a Harlekin Bábszínházzal közösen rendez az EKMK.

Habis László is ajándékot kapott a sajtótájékoztatón Fotó: Egres Béla

Habis László – nem csak az ajándékot meghálálva – azt hangsúlyozta, hogy nagyszerű kezdeményezésnek és példaértékűnek tartja a két intézmény összefogását, melynek gyümölcseként nem csak egy gyermeknap, hanem egy egész gyermekhét örvendezteti meg a város aprónépét.

Berecz Klára, az EKMK szakmai vezetője – a Jancsi és Juliska mese megelevenedő figuráitól körülvéve – sorolta el, hogy a Halász Judit koncerttől az Érsekkertben megelevenedő Izgiland-en át a bábelőadásokig mi minden várja a kicsiket városszerte, a Kisegér Fesztiválon.

Címkék#egér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában