Átány

2018.09.02. 14:14

Újabb lépést tesznek a biztonságért

Hamarosan ismét lesz körzeti megbízott a faluban.

Berecz R.

– Erről a minap a település alpolgármestere tájékoztatta portálunkat. Jámbor Dénes arról szólt, jelenleg az új szolgálathoz tartozó iroda kialakításán dolgoznak, hogy az igényeknek megfelelően rendezzék azt be.

Tudatta, helyben lakó rendőr jelenleg nincs a községben, azonban a korábbi ­szolgálati lakás és iroda még mindig megvan. Ennek egyik helyén az óvoda negyedik csoportját helyezik majd el, s mellette – teljesen külön nyíló helyen – lesz a körzeti megbízott képviselete.

Örömét fejezte ki, hogy végre helyben is elérhető lesz egy működő iroda, hiszen adott esetben eddig egy jegyzőkönyv felvételére a tiszanánai őrsre kellett menni. Bejelentés esetén azonban így már lehetőség lesz helyben felvenni az adatokat. Az új irodában heti egy-két alkalommal fogadóórát is tart a körzeti megbízott, továbbá bűnmegelőzési programoknak is helyet biztosítanak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában