útátadás

2018.11.28. 16:10

Mindenki jól járt a kerekharaszti út rendbetételével

Átadták a 3-as fűúttól az M3-as autópálya felhajtóinak az érintésével a fenyőharaszti leágazóig vezető szakaszt.

T. O.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Tari Ottó

– Ezzel az úttal mindenki jól jár. A herédiek és a nagykökényesiek, akik számára elérhetőbbé válik az autópálya. A kerekharasztiak, akiknek hosszú idő után először nem kell zötykölődniük. Az itteni gyerekek, akiket iskolabusz szállít a szomszédos Herédre. A munkások, akik kényelmesebben közelíthetik meg az ipari parkot. A települések, amelyeknek nem kell elviselniük az átmenő forgalmat, amire a rossz útszakasz kikerülése miatt kényszerültek – sorolta a szerdán átadott beruházás előnyeit Szabó Ádám kerekharaszti polgármester.

Fotó: Tari Ottó / Heves Megyei Hírlap

A községvezető Szabó Zsolt országgyűlési képviselővel, Szabó Zoltánnal, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Heves Megyei igazgatójával és Kómár József herédi polgármesterrel együtt adta át a 3-as fűúttól az M3-as autópálya felhajtóinak az érintésével a fenyőharaszti leágazóig vezető szakaszt.

Szabó Zsolt országgyűlési képviselő a Heolnak elmondta: a csaknem 450 millió forintos fejlesztés nyomán nemcsak az utat tették rendbe, hanem a műtárgyakat, így a hidat is.

Címkék#útátadás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában