Tündérszépek

2019.01.26. 20:00

„Nincs lehetetlen!” – Katona Ráhel Csenge üzent a Tündérszépek jelentkezőinek

Katona Ráhel Csenge 2015-ben vett részt a Magyarország Szépe versenyen, ahol bejutott a legszebb 10 lány közé. Csengével a szépségversenyekről beszélgettünk és üzent a Tündérszépek indulóinak is, melyre február 10-ig várjuk a megyénkben élő szépségek jelentkezését.

Mellik Alexandra

Csenge a 2018-as tavaszi Agria Park Magazin fotózásán Fotó: Pintér Árpád

Meghosszabbítottuk a Tündérszépek jelentkezési határidejét, így február 10-ig van lehetőség jelentkezni a hárommillió forintos összdíjazású szépségversenyünkre. Versenyünk kapcsán beszélgettünk Katona Ráhel Csengével, aki 2015-ben vett részt a Magyarország Szépe versenyen.

– Szerinted miért érdemes szépségversenyre jelentkezni?

– Azt gondolom, hogy a jelentkezéssel nincs veszíteni valója senkinek. Akármennyi időt is töltsön el ebben a szférában az ember, ez csak adhat. Önbizalmat. Élményt. Tapasztalatot. Új kapcsolatokat.

Csenge a 2018-as tavaszi Agria Park Magazin fotózásán Fotó: Pintér Árpád

– Mi az amit neked nyújtott a szépségverseny​?

– Életem egyik legjobb élménye volt! Kipróbálhattam magam egy olyan területen, amiről korábban azt gondoltam, nagyon messze áll tőlem... aztán rájöttem, hogy nem így van. Egészen új oldalamat fedeztem fel. Rengeteget tanultam magamról és másokról is. Sokan el sem tudják képzelni, milyen nagy munka áll a mögött, amit aztán a döntő során a nézők a képernyőn látnak. Imádtam minden percét!

– Mit üzensz a jelentkezőknek?

– Akinek már egyetlen egyszer is megfordult a fejében, hogy jelentkezzen, az tegye meg! Nincs lehetetlen. Meg kell próbálni!

Szépségverseny milliókért

Jelentkezz vagy szólj tündérszép ismerősödnek, hogy jelentkezzen ITT.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában