Eger

2019.02.19. 17:02

Már zajlik a Bródy Sándor utca felújítása

Lezárják az utat a munkálatok idején.

Sz. K.

A fejlesztés esztétikailag és praktikusan is előrelépést hoz a területen Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Február 18-án, hétfőn elindult a Bródy Sándor utca teljes felújítása, mely beruházás a Miniszterelnökség kiírásán, magyar központi forrásból elnyert egymilliárd forintos infrastruktúra-fejlesztési programunk második ütemének legnagyobb változást hozó beavatkozása. Egy régen várt fejlesztésről van szó, amely mind esztétikailag, mind praktikusan jelentős előrelépést hoz az érintett területen.

A kivitelező HEDO-Penta konzorcium a hét folyamán megkezdi a kivitelezést is a Széchenyi utca irányából a Foglár utca felé vezető kapuátjáróig tartó területen. Ez idő alatt forgalomkorlátozásra, s időnkénti útzárra kell számítani. A fejlesztés várhatóan júniusig tart.

A fejlesztés esztétikailag és praktikusan is előrelépést hoz a területen Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Több mint 150 méter hosszban, faltól falig megújul a burkolat, a lépcsősor új korlátot kap, s elvégzik a víz-, szennyvíz- és közvilágítási közműcseréket is. A munkavégzés idején az érintett lakók a Domus-parkolóban tarthatják autóikat. Az itt működő üzletek továbbra is megközelíthetőek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában