Mozaikkereső

2019.02.01. 14:00

Toyotát nyert olvasónk a Hírlap és a Heol játékával

Idén is nagy értékű nyereményekért játszhattak a Heol.hu és a Heves Megyei Hírlap olvasói. Az egyik ilyen játék az újság Mozaikkeresője volt, melyben az erdőkövesdi Martusz János egy Toyotát nyert.

Molnár Helga

Martusz János és neje nagyon örülnek a nyereménynek

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

– Amikor felhívott egy hölgy, és kérdezte, játszottunk-e, majdnem rávágtam, hogy nem, de aztán gyorsan kapcsoltam – emlékezett vissza a nyertes. – Aztán, amikor elmondta, hogy nyertünk, először el sem akartam hinni. Később felhívtam a feleségemet, aki szintén azt gondolta, hogy csak viccelek – fűzte hozzá János.

Martusz János neje ezt azzal egészítette ki, hogy valójában az utolsó pillanatban küldte el a szelvényt, méghozzá elsőbbségivel. Azért, hogy biztosan eljusson a megfelelő címre.

– Szinte hihetetlen, hogy majdnem megfeledkeztünk erről, ugyanis mindig nevezünk, ha a lap valamilyen játékot indít. Eddig még soha nem nyertünk semmit, most viszont megtört ez a sorozat, ráadásul egy ilyen csodálatos nyereménnyel – mesélte a hölgy.

Martusz János és neje nagyon örülnek a nyereménynek Fotó: Berán Dániel / Heves Megyei Hírlap

Elmondták, hogy már régi előfizetői újságunknak, és mindennap elolvassák cikkeinket.

– Köszönjük a lehetőséget és az autót, s természetesen ezentúl is olvassuk majd a Hírlapot. Az is biztos, hogy nevezünk a következő játékokra is – zárta gondolatait az erdőkövesdi házaspár.

A Mozaikkereső játékunkat nagy érdeklődés kísérte, hiszen tizennégy megyéből összesen 74 ezer 360 gyűjtőszelvényt küldtek be a megyei napilapok előfizetői. A Heves Megyei Hírlap rendszeres olvasóitól 2641 szelvény érkezett be. A játék lényege az volt, hogy a november 16-án megjelent játékszelvényen össze kellett gyűjteni egy tíz darabból álló mozaikkép mindegyik darabját és azokat felragasztva kellett eljuttatni a Mediaworks ­Hungary Zrt. címére. Az érvényes gyűjtőszelvényt beküldők közül csak azok a játékosok nyerhettek, akik 2018 decemberében a játékban részt vevő napilapok valamelyikére érvényes előfizetéssel rendelkeztek.

Nyereményként kisorsoltunk 14 laptopot, 14 Iphone7-es telefont, tizennégy 500 ezer forint értékű, a Takarékbank Zrt. által kibocsátott bankkártyát, továbbá 14 robotporszívót és 14 kétszemélyes wellness hétvégét Zalakarosra. Mégpedig azért, hogy mind a 14 lapunk elkötelezett olvasói ­egyenlő eséllyel indulhassanak az ajándékokért. Fődíjként pedig három Toyota Yarist sorsoltunk ki tavaly december 13-án délelőtt 10 órakor, közjegyző jelenlétében.

Fortuna a Heves Megyei Hírlap, a Somogyi Hírlap és a 24 óra olvasóinak kedvezett, akik közül a három legszerencsésebb, azaz a karácsonyi Mozaikkereső három autónyertese: Martusz János Erdőkövesdről, Balázsi Róbert Marcaliból és Mészáros László Vértesszőlősről lett.

A fődíjak kisorsolása után a 14 ajándékhoz megyénként, kihúztunk egy-egy nyertest az érvényes szelvényt beküldők közül. A játékban részt vevő Hírlap-előfizetők közül 500 ezer forintot nyert Takarékbank bankkártyán Kratancsik György Hatvanból. Az Asus laptop Kövesdi Zoltán átányi olvasónké lett. A robotporszívó Nagyvisnyóra kerül Kormos Imréhez. Az Iphone7-es telefont a káli Csibri Jánosné viheti haza. A kétszemélyes wellness hétvégére pedig Lakatos Éva Zsuzsanna utazhat Maklárról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában