Eger, Budapest

2019.03.13. 08:42

Két egrit is díjaztak nemzeti ünnepünk alkalmából

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere nemzeti ünnepünk alkalmából elismeréseket adott át kedden a Várkert Bazárban.

Heol

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából kiemelkedő színvonalú munkájáért Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült dr. Vácity József az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet főigazgatója – számol be az MTI.

A magyar nemzeti kultúra, művészi alkotómunka terén végzett kiemelkedő munkája elismeréseként Magyarország Érdemes Művésze díjat vehetett át Topolánszky Tamás Harangozó Gyula-díjas táncművész, a GG Tánc Eger vezetője.

– Nagy dolognak tartom az elismerést, de ez nem csak nekem, a munkásságomnak, hanem a GGTánc Egernek, a Gárdonyi Géza Színháznak és Eger városának is szól. Sok munka áll a díj mögött, de megérte. Számomra egy ilyen díj kötelezettséggel jár, de egyben inspiráció is, ami tovább lendít és pozitív energiát ad – fogalmazott az elismerés kapcsán Topolánszky Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában