utolsó csavar

2019.04.20. 12:01

Hoppá! A hatvani amazon visszatért az Exatlonba, és nem is akármiért

Jön az Exatlon Hungary utolsó csavarja: Huszti Katának és Esztergályos Patriknak már csak egy ellenfele marad, az idő. Visszatérnek az exatlonisták és beállítják a szintidőt a finalistáknak.

Heol

Visszahívták egy Bónusz játékra a finalistákon kívüli legjobb 3 férfi és 3 női játékost, köztük Rákóczi Renátát. A játékosok feladata az lesz, hogy három különböző pályán beállítsák a szintidőt a finalistáknak. A hat korábbi versenyző az elején csak annyit fog tudni, hogy a leggyorsabb nő és a leggyorsabb férfi bónuszként 1-1 millió forintot nyer.

Miután végigvitték a pályákat – és kialakult a leggyorsabb női- és férfiidő –, jöhetnek a finalisták. Aki többet tud javítani nemének szintidején, az nyeri meg a 20 milliós fődíjat.

Megtudtuk: a futamok végén nem a másodperceket számolják majd, hiszen a női és a férfi teljesítmények közel sem azonosak. Százalékos arányban derül majd ki, ki-mennyit tudott javítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában