Programsorozat

2019.04.09. 13:48

Közel húsz programot kínál a városrész lakóinak a Felsőváros csillagai

Számos izgalmas programmal készülnek a városrészen lakóknak.

Sz. K.

Áprilisban több mint húsz programot kínál a városrész lakóinak a Felsőváros csillagai – közösen a közösségért című TOP-os projekt. A több mint három évig tartó munka középpontjában a közösségépítés áll – mondta Habis László polgármester a Nemzedékek terén kedden. – Fontos, hogy milyen értékeket szeretnek az itt élők, melyeket őriznék meg, milyen problémák foglalkoztatják őket, hogyan képzelik el ezek megoldását, s hogyan szeretnének ennek cselekvő részesei lenni – fogalmazott a városvezető.

A projekt kulcspartnerei az Egri Kulturális és Művészeti Központ és az Egri Szociális Szolgáltató Intézmény, akik a helyiekkel együttműködve szervezik a programokat.

Martonné Adler Ildikó alpolgármester, a körzet képviselője hozzátette, a projekt összevonja az itt létrejövő közösségeket, hogy a lakókörnyezet még szebb, s élhetőbb legyen. Példaként említette, idén lesz a felsővárosi Költészet napja, – húsvét, s az Utcazenészek Versenye is megjelenik itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában