kisegér fesztivál

2019.05.21. 15:59

Egerben nem gyermeknap van, hanem gyermekhét

A programsorozat a Városi Gyereknappal indul vasárnap tíz órakor az Érsekkertben. 

Sz. K.

Színes programokkal vár mindenkit a második KisEgér Fesztivál Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A gyereknapot és az egy héten át tartó cirkuszművészeti fesztivált izgalmas műsorokkal, lélegzetelállító mutatványokkal, s felejthetetlen élményekkel ünnepelhetik kicsik és nagyok a KisEgér Fesztivál keretében május 26-tól június 2-ig. Az Egri Kulturális és Művészeti Központ szervezésében megvalósuló eseményről sajtótájékoztatón számolt be Kiss Renáta igazgató kedden a Forrásban.

Színes programokkal vár mindenkit a második KisEgér Fesztivál Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– A fesztivál tavaly indult útjára azzal az elhatározással, hogy gyerekekhez, családokhoz szóló rendezvényt hozunk létre a művészeti nevelés jegyében. Az előző évben a báb-, idén a cirkuszművészet lesz a kiemelt ága a programsorozatnak. Ebben lesz segítségünkre a Magyar Cirkusz és Varieté valamint a Rippel testvérek is eljönnek hozzánk – mondta Kiss Renáta.

Habis László polgármester úgy fogalmazott, több helyszínen zajlik majd a rendezvény. Hangsúlyozta, igyekeznek fejleszteni a gyermekintézményeket, s a családbarát város filozófiát követni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában