Álláshelyek

2019.06.07. 14:44

Önéletrajz írásra és próbainterjúra is volt lehetőség az egri állásbörzén

Több mint félezer álláslehetőséggel várták az érdeklődőket pénteken dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban.

Sz. K.

Az állásbörzén köszöntőt mondott dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott, majd közel negyven munkáltató szabad álláshelyeit ismerhették meg, s akár a helyszínen megpályázhatták. A Heves Megyei Kormányhivatal együttműködő partnereivel összefogva tartotta meg a rendezvényt.

A résztvevők informálódhattak az állami foglalkoztatási szerv támogatással igénybe vehető, ügyfeleinek ingyenes munkaerő-piaci képzéseiről, az elhelyezkedéshez nyújtható konkrét támogatási lehetőségekről. Emellett az Európai Foglalkoztatási Szolgálat külföldről hazatérő munkavállalóknak nyújtott segítő szolgáltatásairól.

Várták az érdeklődőket interaktív álláskereső műhellyel, ahol önéletrajzírással, állásinterjúval kapcsolatos kérdésekre kaptak választ. Lehetőség volt próbainterjúra, s önéletrajz készítésre is. Az állásbörzét június 13-án délelőtt az időpontban a gyöngyösi Kolping Házban is megrendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában