kinevezés

2019.08.06. 11:22

A hatvani kórház gyógyítója is volt az új helyettes államtitkár

Az Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet egynapos sebészetét vezette korábban dr. Csiki Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának új helyettes államtitkára.

T. O.

A gyógyítót a közelmúltban a miniszterelnök nevezte ki új posztjára augusztus 1-től. Dr. Csiki Zoltán egészségügyi menedzser, általános sebész, traumatológus és sportorvostan szakorvos több évet töltött a labdarúgó-szövetségnél, illetve sportorvosi tevékenysége révén több helyen is dolgozott a felnőtt-labdarúgó­válogatottnál, valamint a teremlabdarúgó-válogatottnál. Életútja ugyancsak fontos állomásaként 2012-től pedig éveken át vezette a szomszédos Jász-Nagykun-Szolnok megyében a jászberényi Szent Erzsébet kórházat.

Mindezek mellett a megyénkbeli körzetben is elismertségnek örvend. A hatvanonline.hu portál híradása szerint a Grassalkovichok városának a gyógyintézményében csaknem három évvel ezelőtt, azaz 2016 őszén vezették be a vesekő eltávolításának vágás helyett zúzással, fájdalommentesen történő módozatát, s a technológia megismertetésekor dr. Csiki Zoltán volt a kórház egynapos sebészetének vezető főorvosa. A szakember ismerheti az itteni körülményeket, ami általános vélekedés szerint a mostani beosztásában is a vonzáskörzet betegeinek a javára válhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában