Nemzetközi fesztivál

2019.08.13. 12:52

A város is köszöntötte a Gyöngy Folklórfesztivál táncosait

A szervezők bíznak a Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál folytatásában.

J. M.

20190811 - A Gyöngy Fesztivál résztvevőit köszönti Kévés Tamás alpolgármester, Gyöngyös, Kékes Étterem - Albert Péter, AP - HMH

A Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál egyik kiemelt támogatójaként Gyöngyös önkormányzata jelentős figyelmet fordít arra, hogy méltóképpen megköszönje a szervezők munkáját, valamint a fesztiválon fellépő táncosok fáradozását. A megbecsülés jeléül a város vezetése minden évben fogadja és vendégül látja a közreműködőket.

A Kékes Étteremben megrendezett ünnepségen Kévés Tamás alpolgármester köszöntötte és megajándékozta a vendégegyüttesek delegációit. Az alpolgármester elmondta: örömmel tapasztalta, hogy a művészeti csoportok előadásaikkal visszaadták azt az életérzést és hangulatot, amit egy-egy országban saját maga is megismert utazásai során.

 

Sándor Ferenc fesztiváligazgató pohárköszöntőjében arra kérte a jelenlévőket, hogy a rendezvény sikerére és a további folytatásra is koccintsanak. Erre minden remény megvan, hiszen egy héten át mintegy négyezren voltak kíváncsiak a táncműsorokra.

A zárógála meglepetést is tartogatott: ismét a színpadon köszöntötték a fesztivál egykori műsorvezetőjét, Lakatos ­Zsófiát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában