családi program

2019.08.18. 16:06

Az Old Boys varázsolt el a kompolti pikniken

Galambos Lajcsi és az Egri Vitézek Dalkör egy színpadon énekelt.

S. S.

2019.08.17.

Fotó: Márkus Attila M-A

Nagyon jól sikerült szombaton a Kompolti Piknik. Balázs Zoltán polgármester szerint, amit terveztek, hogy a családok egészére figyelnek, tökéletesen megvalósult.

- Kiemelten sikerült foglalkozni a gyerkőcökkel, s a kicsit hagyományteremtő népi játszóház is beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Nagyon fontosnak tartottuk, hogy a pedagógusok foglalkozzanak velük, hogy a család, a felnőttek tudjanak másra is figyelni – mondta a Heol kérdésre a faluvezető.

A Nagyszínpad pedig hozta azt a hangulatot, amiben bíztak a szervezők. Kiváló hangulatot hozva a pódiumra szólalt meg a saját asszonykórusuk és utána rögtön az Egri Vitézek Dalkör. Ők a polgármestert tiszteletbeli kórustagnak is fogadták. Kozsó ugyancsak megtette hatását: sokan penderültek táncra.

Állva tapsoltak az Old Boys Nagyzenekarnak, akik élőben szólaltattak meg minden hangszert, fantasztikusan énekelték a legnagyobb magyar és világslágereket. Zárásként Galambos Lajcsi olyan dáridó-hangulatot varázsolt, mint egy igazi lakodalomban szokás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában