Korlátozás

2019.08.12. 12:53

Javítják a viaduktot Egerben, forgalomkorlátozás várható

A munkálatok várhatóan augusztus végéig tartanak majd.

M. H.

A megyeszékhelyen a Ráckapu téri felüljárón új dilatációs szerkezetet épít a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A munkálatok augusztus 12-én, hétfőn reggel elkezdődtek és várhatóan augusztus végéig tartanak majd – tájékoztatta a Heolt közleményben a cég.

A felüljáró munkálatainak első ütemében, augusztus 16-a, péntekig a négy forgalmi sávos híd jobboldali két forgalmi sávját zárják le a szakemberek. Az augusztus 20-i hosszú hétvégére a forgalomterelést elbontják, a hidat pedig visszaadják a forgalomnak. Közölték, augusztus 21-én, szerdán a munkák tovább folytatódnak, ekkor a baloldali két sávot zárják el a forgalom elől.

Az új dilatációs szerkezet a híd alakváltozásait képes lesz felvenni. Tekintettel arra, hogy a korlátozással járó munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért a társaság azt ajánlja az autósoknak, hogy még az elindulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz valamint a munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon. – Érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használni, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék – zárul a tájékoztatás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában