Helyi közélet

2019.08.22. 14:53

Megismertük az EVE képviselőjelöltjeit

Bemutatkoztak csütörtök délelőtt az Egységben a Városért Egyesület (EVE) képviselőjelöltjei.

M. H.

Mirkóczki Ádám polgármesterjelölt elmondta, az egyesület célja a pártpolitikai acsarkodás nélküli, kizárólag az Eger érdekeit szolgáló munka. Az EVE programjáról is szólt.

– Számos, kreatív, innovatív ötlettel rendelkezünk. Elektronikus népszavazást kívánunk létrehozni, ezzel az egriek is beleszólhatnának a legfontosabb kérdésekbe. Ezen túl bevezetnénk a részvételi költségvetés intézményét. Egy másik sarkalatos pont a közlekedés. Elektromos buszok beszerzése, az iskolabusz program elindítása, a műemlékvédelem, a parkolás, de a Lenkey-ház felújítása, s a laktanya helyzetének rendezése is szerepel az egyesületünk programjában – részletezte Mirkóczki Ádám.

Ezek után az EVE képviselőjelöltjei is színre léptek: Császár Zoltán, Komlósi Csaba, ifj. Sós Tamás, Farkas Attila, Tóth Zoltán, Földvári Győző, Berecz Mátyás, Karanyicz Balázs, Keresztes Zoltán, Mirkóczki Zita, Minczér Gábor és Hamza István indul október 13-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában