világnap

2019.08.02. 08:58

Séta az anyatejes táplálásért: ingyenes programokkal várják a kismamákat Egerben

A szakemberek tájékoztató előadásokkal és a várandósoknak, kisgyermekes anyukáknak szóló programokkal, workshopokkal készülnek.

H. É.

Betegségek és gyógyszerszedés szoptatás alatt, babamasszázs, tények és tévhitek az anyatejes táplálásról, illetve környezettudatos babagondozás. Egyebek között ezekről a témákról is többet megtudhatnak mindazok, akik részt vesznek idén a Közelbaba Közhasznú Egyesület, Heves Megyei Család és KarrierPONT, Manooka Kávézó, Területi Védőnői Szolgálat közös programsorozatán. A tavalyi sikert követően ismét megrendezik a Szoptatás Világhete rendezvényt a megyeszékhelyen július 31. és augusztus 7. között.

A szakemberek egész héten tájékoztató előadásokkal és a várandósoknak, kisgyermekes anyukáknak szóló programokkal, workshopokkal készülnek. A szervezetek mind azért dolgoznak, hogy ösztönözzék a fiatalokat a családalapításra, segítsék a nőket a család és munkahely közötti egyensúly megtalálásában. Vasárnap a szervezők egy belvárosi sétára invitálják a családokat, melynek kiinduló pontja a Kracker udvar, a Manooka Kávézó előtti tér lesz. A sétával az anyatejes táplálás fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet.

Ajánlóképünk illusztráció. Fotó: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában