Sajtótájékoztató

2019.09.21. 11:12

Külön felsővárosi programot írt ki az EVE

„Komplexen kezeljük a Felsővárost” – jelentette ki Mirkóczki Ádám, az Egységben a Városért Egyesület (EVE) polgármesterjelöltje szombati sajtótájékoztatón a Vallon úton.

Sz. K.

Hangsúlyozta, a parkolási probléma megoldására mélygarázs és parkolóház építését tervezik a Kővágó téren és Tavasz úton. Keresztes Zoltán, az EVE 9-es számú választókerületének képviselőjelöltje a közlekedésfejlesztésről szólt, melyet a Cifrakapu úton buszöblökkel, a Tetemvár és a Cifrakapu utak kereszteződésében körforgalom kialakításával valósítanának meg. Mirkóczki Zita, az EVE 10-es számú választókerületének képviselőjelöltje elmondta, elindítanák a lakossági ügyfélszolgálati irodát, s felhívta a figyelmet a bérlakásprogram jelentőségére is.

Minczér Gábor, az EVE 11-es számú választókerületének képviselőjelöltje a Szalapart utca tehermentesítési tervéről beszélt. Ismertette, a tehermentesítést egy új, alternatív útvonal kiépítésével képzelik el, ami azt a városrészt összeköti a Töviskes tér körforgalmával. Ez kedvező lenne az ott lakóknak és a mentőállomásnak is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában