sajtótájékoztató

2019.09.23. 18:00

Mirkóczki Ádám sikereit kereste a Fidelitas

Szombat délután a Fidelitas Heves megyei választmányának alelnöke, Szepesi Ádám tartott sajtótájékoztatót a péntek esti Mirkóczki Ádám (Egységben a Városért Egyesület) által megszervezett lakossági fóruma nyomán.

G. Zs.

A Fidelitas alelnöke egy letakart táblával érkezett a Barkóczy-Csiky utca sarkára, szemben állva az előző esti események helyszínével.

– Az épület nem ismeretlen Gyurcsány Ferencnek sem, hiszen mikor erre járt mindig belátogatott. Napjainkra gondolom a Jobbik helyi irodájában is fogadják – vezette be mondandóját Szepesi Ádám.

Ezek után kiderült, mit rejt a járdára kirakott tábla. Lehullt a lepel, Mirkóczki Ádám közéleti sikereit szerették volna prezentálni egy üres lappal.

– Régóta van a közéletben, azonban eddig semmilyen kézzelfogható eredménye sincs a munkájának, ami az embereket szolgálná a mindennapokban – emelte ki a Fidelitas Heves megyei alelnöke. Összegezve beszédét úgy gondolja, Egert nem szabad egy cselekvőképtelen emberre bízni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában