Kalandra fel!

2019.12.16. 20:00

A rosszakarók sem rontják el a mesét: így várja a látogatókat az egri mesesétány

Járja végig az adventi fényekbe öltözött belváros legújabb attrakcióját a mesesétányt, és vegyen részt a nyereménysorsoláson.

Heol

Forrás: Heol.hu

Portálunkon is beszámoltunk a sajnálatos esetről, hogy a napokban néhány mesefigurát megfosztottak eredeti pompájától, erről az Eger Advent adott tájékoztatást közösségi oldalán. A mesefigurákról sajnos eltűnt néhány kiegészítő.

 

Az eddig már sokak által megtekintett népszerű sétány azonban továbbra is várja a kicsiket és nagyokat a megyeszékhely legújabb adventi látványosságaként. A Kis-Dobó tértől a Tinódi Sebestyén térig találkozhatnak a magyar mesék népszerű hőseivel. Többek közt Dr. Bubóval, Vukkal és Ludas Matyival is.

A sétány végigjárásával és a játékos feladatlap helyes kitöltésével a szórakozáson felül ajándékot is kaphatnak, és részt vehetnek a nyereménysorsoláson is. A füzetet az Adventi vásár információs faházánál a Dobó téren tudják kérni és kitöltve leadni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában