eger

2019.12.18. 19:42

Konferenciát és évzárót tartott az Agria Universitas Egyesület

A fenntarthatóság kérdőjelei 2019 címmel konferenciát, majd évzáró ünnepséget tartott szerdán a megyeházán az Agria Universitas Egyesület (AUE).

S. S.

A rendezvényen köszöntőt mondott dr Juhász Attila Simon a Heves Megyei Közgyűlés elnöke, valamint Minczér Gábor alpolgármester. Ezt követően a résztvevők dr. Zay Andrea környezetvédelmi szakjogász tartott előadást.

Az évzáró ünnepségen dr. Horváth Ágnes, az AUE elnöke köszöntőjében egyebek között azt mondta: céljuk a politikai kultúra színvonalának emelése, az együttműködési készségek javítása és a tehetséggondozás.

Az ünnepi évzárón vehette át az Agria Universitas Egyesület követe kitüntetést Liktor Judit kommunikációs szakértő és Kormos Krisztián, Borsodnádasd polgármestere. A „Tehetségekért”-díjat Tuza Ottó, az Ózdi Szakképzési Centrum vezetője, korábban a József Attila Gimnázium igazgatója, a Junior Expo Követe címet Búzás Zsófia a Sophie by Chance tulajdonosa, a Junior Expo 2019- es győztese. Harmati László vállalkozó kapta. Honfi Gábor a címet magán a Junior Expo-n vehette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában