Szórakozás

2020.02.17. 10:01

Idén is sokakat vonzott a felsővárosi farsang

Az EKMK-LISZI és az Egri Civil Kerekasztal Felsővárosi szekciója szervezésében ismét remek hangulatban telt a szombaton megrendezett felsővárosi farsang.

Heol

A rendezvény 14 órától arcfestéssel vette kezdetét, de szebbnél szebb farsangi álarcokat is készíthettek a gyerekek. A délután folyamán további izgalmak várták a részvevőket, egy rejtélyes és izgalmas játékkal készültek a szervezők, a társjáték klubbal, ahol talányos feladványokon keresztül juthattak el a gyerekek a jutalmakhoz. A programok alatt természetesen nem maradhatott el a hagyományos farsangi fánk sem, melyet kölyök pezsgővel öblíthettek le az apróságok.

Fotó: beküldött

18 órától egy zenés összejövetel, a farsangi batyus vigasság szórakoztatta a lelkes közösséget, melynek hangulatához az Egri Margaréta Népdalkör járult hozzá vidám citera zene kíséretében, sok-sok énekkel, tánccal, nevetéssel feledhetetlen vidámságot hozva mindenkinek. A nap zárásaként a fánksütő versenyre érkezett különféle ízvilágú és formájú farsangi fánkokat háromtagú zsűri értékelte, sorrendiséget állítva. Minden versenyzőt ajándékkal jutalmaztak a Heves Megyei Hírlap és a Zöldpanel Egyesület által felajánlott szakácskönyvekkel, valamint a LISZI kézműves termékeivel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában