szerelem

2020.02.14. 11:23

Íme az év álompárjai: egri friss házasok nyerték az utónászutat

Mikor máskor, mint a szerelmesek napján hirdetjük ki Az év párja versenyünk végeredményét. Íme a nyertes ifjú párok, akiket a legjobban szerettek a Heol.hu olvasói.

Heol

A Heol.hu játékára a Heves megyei, 2019-ben házasságot kötött szerelmesek jelentkezését vártuk. Az idén meghirdetett versenyünknek is nagy sikere volt a szerelmesek körében, a beérkezett esküvői fotókra a voksolás zárásáig több mint 12 ezer szavazat érkezett és több mint 40 ezer látogató nézte meg a fotópályázat hivatalos oldalát.

A nagy sikerű versenyünkre ezúttal is szebbnél szebb esküvő fényképekkel neveztek a szerelmesek, és most íme a nyertesek.

A február 13-án zárult fotópályázatunk első helyezettje Helga és Zoltán lett Egerből. A pár 2993 szavazattal végzett a dobogó első fokán, nyereményük egy kétszemélyes kétéjszakás félpanziós utónászút a Bonvino Wine&Spa szállodában.

Helga és Zoltán

Fotópályázatunk második helyezettje 2790 szavazattal a gyöngyösi Emese és Krisztián, akik egy remek hangulatú képpel érdemelték ki a második helyezést. Nyereményük egy 20 ezer forint értékű vacsorautalvány.

Emese és Krisztián

Játékunk harmadik helyezettje pedig Zsófia és Milán lett Nagyrédéről 544 szavazattal. Nyereményük egy 15 ezer forint értékű vacsorautalvány.

Zsófia és Milán

Köszönjük az ifjú pároknak, hogy beküldött képeikkel számos szép és vidám pillanatot szereztek olvasóinknak. A nyeremények átvételének módjáról a nevezéskor megadott e-mail-címen értesítjük a díjazottakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában